Produse

Newsletter

 

 

 

 

 

 

Acidul Hialuronic

Puterea de hidratare pentru o piele neteda plina de viata!

Medicina plastica estetica si îngrijirea cosmetica a pielii au devenit de neimaginat fara acidul hialuronic. Acidul hialuronic se numara printre cele mai des utilizate substante active împotriva îmbatrânirii pielii, iar în cazul produselor asa-numite de umplere a ridurilor, este chiar pe primul loc.“

Utilizat initial în medicina, de exemplu pentru tratarea ranilor, cicatricilor si articulatiilor, acidul hialuronic este folosit în medicina plastica estetica pentru injecitile de eliminare a ridurilor adânci, la modelarea contururilor faciale sau pentru umplerea buzelor.
Degradarea acidului hialuronic propriu pielii este accelerata prin procesul de îmbatrânire, prin stimuli fizici, gene proprii si conditii de mediu daunatoare.

Substana activa hialuron sprijina pielea pentru un echilibru perfect în bananta de hidratare si asigura astfel un aspect proaspat si sanatos si o senzaie de suplete a pielii. Datorita combinatiei unice de substane active, Wellmaxx®hyaluron reprezinta o îngrijire hidratanta inovatoare, care va sprijina eficent pielea în optimizarea elasticitaii si fermitaii.

Acidul hialuronic în produsele cosmetice de îngrijire
Odata cu înaintarea în vârsta, pielea noastra îsi pierde fermitatea si elasticitatea. Este necesar sa se corecteze ridurile deja existente si, în paralel, sa se preîntâmpine formarea unor noi riduri. O cauza o constituie reducerea demonstrabila a acidului hialuronic, ca o componenta a pielii.

Cercetarea moderna din domeniul cosmeticii acioneaza în mod specific împotriva cauzelor si lucreaza în legatura cu specialisti din alte discipline, cum ar fi chirurgia plastica estetica.

Wellmaxx® este prezent dublu, ca semn al îngrijirii maxime si al unei lumi a culorilor, în albastru si argintiu.